VACATURE: Manager programma's bij CoMensha (organisatie die mensenhandel bestrijdt)

Vacatures
publicatiedatum vrijdag 3 februari 2017



In verband met vertrek van de huidige manager zoekt CoMensha kandidaten voor de functie van manager afdeling programma’s. Aanstelling vanaf april/mei 2017.

CoMensha
Stichting CoMensha is het landelijk, onafhankelijk expertise- en coördinatiecentrum tegen mensenhandel dat zich op een constructieve, verbindende en kritische manier inzet voor de belangen en rechten van slachtoffers van mensenhandel, zowel nationaal als internationaal. CoMensha geeft, in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie, inzicht in aard en omvang van mensenhandel in Nederland, coördineert de eerste opvang en zorg van de slachtoffers, signaleert knelpunten en zet zo nodig aan tot actie. CoMensha geeft advies, opleidingen en voorlichtingen aan ketenpartners en is de verbindende schakel in de ketenaanpak mensenhandel.

Functieomschrijving
De manager afdeling programma’s is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team Programma’s. Dit team bestaat uit 4 consulenten en 6 adviseurs (HBO/WO) dat verantwoordelijk is voor de coördinatie en uitvoering van de programma’s Helpdesk; Rapportage & analyse; Regionale netwerken; Opleidingen, kennis en expertise; Arbeidsuitbuiting; Caribisch deel van het Koninkrijk, alsmede programma-overstijgende projecten. De manager afdeling programma’s is verantwoordelijk voor de kwaliteit en de doorlooptijden van de programma’s en de verbinding tussen de programma’s. De manager stuurt ook de regiocoördinator van Twente aan.

De manager is de verbindende schakel tussen enerzijds strategie en beleid en anderzijds de activiteiten op het operationele en tactische niveau. De manager is een allrounder die snel kan schakelen tussen de verschillende niveaus. De manager is samen met de directeur/bestuurder en de beleidsadviseur, verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het meerjarenbeleidsplan en het jaarplan van de organisatie, hierbij gevoed door de adviseurs en consulenten. Samen met de adviseurs en consulenten vertaalt de manager de meerjarenbeleidsdoelstellingen naar operationele jaarplannen en programma-doelstellingen. In samenwerking met de controller maakt de manager de capaciteitsplanning en bewaakt de directe en indirecte uren. De manager is bij afwezigheid van de directeur het eerste aanspreekpunt.

CoMensha is een relatief kleine organisatie met een grote landelijke taak in de ketenaanpak mensenhandel. Dit houdt o.a. in dat er flexibiliteit van de medewerkers wordt gevraagd. Het accent van de functie ligt op het managen van het team van de afdeling Programma’s, maar de manager heeft ook beleidsmatige taken en neemt indien nodig ook deel aan externe bijeenkomsten. Een veelzijdige baan met volop uitdagingen en kansen.

De manager afdeling programma’s legt verantwoording af aan de directeur/bestuurder van CoMensha.

Kennis en competentieprofiel
  • HBO of WO werk- en denkniveau

  • Kennis van relevante ontwikkelingen op het gebied van mensenhandel inclusief (inter)nationale wet- en regelgeving mensenhandel en mensenrechten

  • Kennis en affiniteit met het werkveld van de zorg- en hulpverlening aan slachtoffers van mensenhandel

  • Inzicht in politieke, maatschappelijke verhoudingen, in het bijzonder de nieuwe verhoudingen tussen rijk en gemeenten

  • Management ervaring

  • Coachende, enthousiasmerende en inspirerende managementstijl

  • Strategisch inzicht en daarnaast ook een ‘hands on’ instelling

  • Verbindend

  • Resultaatgericht

  • Ondernemend

CoMensha zoekt een manager die daadkrachtig, doortastend en zelfstandig is. Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit en ben jij daarnaast oplossingsgericht en in staat vanuit een helikopterview te denken? Dan zien wij jouw CV en motivatie graag tegemoet.

Formatie
32 tot 36 uur per week met een flexibele inzet.

Termijn
Indiensttreding per april/mei. Het betreft een tijdelijk dienstverband die bij goed functioneren zal worden omgezet in een vast dienstverband.

Salarisindicatie
Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening. Maximaal schaal 11, afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Meer informatie
Voor meer informatie over CoMensha verwijzen we u naar de website www.mensenhandel.nl of www.comensha.nl. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw Anna Sarbo, manager afdeling programma’s, tel (033) 448 11 86.
Heeft u vragen over de procedure, dan kunt u terecht bij mevrouw Annelies van der Hoeven, directiesecretaresse, via telefoonnummer (033) 448 11 86.

Sollicitatie


Uw sollicitatie, voorzien van motivatie en curriculum vitae, kunt u voor 17 februari 2017 via email sturen naar: mailadres, ter attentie van mevrouw Annelies van der Hoeven. Gesprekken met geselecteerde kandidaten zullen plaatsvinden op donderdag 23 februari 2017.

Download hier bovenstaande vacaturetekst in pdf-formaat.


Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Reacties

Populaire posts van deze blog

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

Wat als je vergeten bent je verblijfsvergunning te verlengen?

Vraag: Kan ik mijn oude moeder naar Nederland halen?

UItspraak: Artikel 8 EVRM bij volwassen gezinsleden (moeder bij dochter)

VACATURE: Operationeel Manager Juridische Zaken IND Den Haag

Interview met Aad van Elswijk, advocaat vreemdelingenrecht te Rotterdam

Voorwaarden verlaagd salariscriterium na zoekjaar hoogopgeleiden verruimd - kennismigranten salaris